Виховний захід для старшокласників "Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки"

Виховний захід для старшокласників "Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки", підготовлений органом учнівського самоврядування спільно з педагогом-організатором Світланою Козир.

Дні апокаліпсису..., як назвали їх пізніше, настрашніші дні, які довелося пережити нам усім 18, 19 та 20 лютого 2014 р.
Кілька тисяч Героїв, які втримали тоді Майдан від остаточної зачистки, зробили справжній подвиг, про який ми ніколи не забудемо. Уся країна була серцем на вогняному Майдані, де вирішувалась наша доля...
Та, на жаль, в ході цих подій загинуло більше сотні кращих наших синів і дочок, поранено більше двох тисяч, кілька десятків осіб зникло безвісти. Загальна кількість постраждалих біля трьох тисяч чоловік.
Ми закликаємо вас сьогодні згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі!
На завершення заходу учнівська рада звернулася до всіх учнів нашого закладу загальної середньої освіти з такими словами:
"Ми усі щиро дякуємо і вклоняємося до Землі нашим захисникам. Завдяки їм ми маємо можливість під мирним небом вчитися, жити, просто радіти кожному новому дню.
Саме сьогодні, коли відбувається небачена досі ескалація, коли на східних кордонах України з боку Росії та північних - з боку Білорусі, під виглядом спільних російсько-білоруських військових навчань Росія накопичила величезну кількість військ та озброєння, ми покладаємось, підтримуємо та віримо у наші Збройні Сили.
Та від нас самих також багато залежить… Будьмо активними у громадському житті, адже коли об’єднуються усі небайдужі, то зміни стають реальними. Станьмо відповідальними кожен на своєму маленькому місці…
Ми - майбутнє України, нам жити на цій Землі!Тому зробімо свій маленький внесок у боротьбу з російською агресією. А саме: ні – мові окупанта в повсякденному житті, ні – російській музиці у плейлистах, ні – російським ютубам на комп’ютері, ні – російським книжкам та фільмам. Нехай це стане свідомою відмовою від всього ворожого. Будьмо гідними громадянами нашої України!!! Давайте прикладемо усіх зусиль, щоб Україна ніколи не стояла на колінах. Ми віримо, що правда таки переможе, і ми житимемо у вільній, щасливій країні!!!"
Кiлькiсть переглядiв: 49