Підписатися на RSS

Правила поведінки учня на уроці:

  • Учень зобов’язаний приходити до школи за 10-15 хвилин до початку занять, чистим та охайним.
  • Одяг учня має бути чистим і охайним та відповідати вимогам, викладеним у Статуті школи.
  • Запізнюватися на уроки без поважних причин заборонено.
  • Під час уроку не можна створювати галас, без дозволу підводитись, відвертати увагу інших учнів від уроку.
  • Заборонено виходити з класу без дозволу вчителя.
  • Урок закінчується тоді, коли вчитель оголосив про це. Тільки після цього учень може йти на перерву.
  • Учень повинен охайно вести щоденник і давати його вчителю без будь-яких заперечень.
  • Учень повинен дбайливо ставитися до своїх підручників та зошитів.
  • Учень зобов’язаний знати і дотримуватися правил техніки безпеки як під час уроків, так і після їх закінчення.
  • Забороняється користуватися мобільним телефонами під час проведення уроків.

Правила поведінки учня під час перерви:

  • Під час перерви учень зобов’язаний прибрати своє робоче місце й підготуватися до наступного уроку.
  • Під час перерви забороняється:
    - бігати сходами, коридорами, в класних приміщеннях;
    - штовхатися або грати у м’яча у приміщеннях, не пристосованих для цього;
    - сваритися між собою та зі сторонніми людьми, з’ясовувати стосунки за погані слова, битися;
    - застосовувати фізичну силу для вирішення будь-якої проблеми; вживати непристойні вирази і жести на адресу будь-яких осіб, шуміти, заважати відпочивати іншим.

Правила поведінки учня в їдальні:

  • Під час перебування в їдальні слід дотримуватися гарних манер і поводитися пристойно.
  • Шанобливо ставитися до працівників їдальні.
  • Розмовляти під час їжі треба не голосно, щоб не турбувати тих, хто їсть по сусідству.
  • Дбайливо ставитись до майна шкільної їдальні.
  • Забороняється перебувати у приміщенні їдальні у верхньому одязі.
  • Після прийому їжі слід забрати зі столу посуд.
  • Проявляти увагу й обережність при отриманні і вживанні гарячих і рідких страв.
  • У шкільній їдальні потрібно виконувати вимоги працівників їдальні та чергових і дотримуватися черги.
Кiлькiсть переглядiв: 852