Нагородження переможців реалізації учнівського проєкту "ЗНАЙ НАШИХ

Сьогодні в Державному архіві Тернопільської області відбулось урочисте нагородження переможців реалізації учнівського проєкту "ЗНАЙ НАШИХ", метою якого було: познайомити учнівську молодь з такими людьми Тернопільщини, які асоціюються з успіхом, мають активну життєву позицію, творять добрі справи, або є письменниками, меценатами, волонтерами.

До нашого проєкту увійшли і меценати, і поети, і письменники, і політики, і громадські діячі, і вчителі, і лікарі, і недавні наші випускники школи, і просто люди нашого краю з активною життєвою позицією. Серед них:

- Письменниця Патара Бачіа (Любов Печінка)

- Поет Володимир Бояновський

- Меценат Тарас Демкура

- Політик та громадський діяч Іван Сороколіт

- Голова Союзу українок в Детройті Наталія Шморон, яка в Америці займається популяризацією українського слова та української пісні, сама пише вірші та пісні.

- Директор нашої школи Олександра Демкура

- Лікарі Володимир Шкробот, Василь Горбоватий

- Письменники – випускники нашої школи: Іван Байдак, Ольга Саліпа, Олег Козир, а також місцеві поетеси Ореста Федорів та Олена Закутій

- Цьогорічні володарки президентської стипендії за перемогу у Всеукраїнському літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, наші випускниці Юліана Нестерович та Олександра Мудрак.

Вважаємо, що завдання, які ми ставили перед собою, беручись за цей проєкт, виконані. Адже важливою складовою виховної роботи в школі є виховання на позитивних прикладах, формування ідеалу українця нової генерації.

Нашій молоді дуже необхідні зразки для наслідування, і їх вони можуть знайти у своєму оточенні, серед успішних земляків.

Проєкт був реалізований органом учнівського самоврядування школи та педагогом-організатором Світланою Козир. Нагороду отримали представники органу учнівського самоврядування школи Голова Ради Ониськів Катерина та заступник Ковальська Христина(координатор Світлана Козир). Наші вітання з перемогою!

Приємно, що за реалізацію другого етапу проєкту нагороду отримала і Рада старшокласників Гусятинської ОТГ, де на даний час головою є також наша Ониськів Катя(куратор Лисак Л. М.). Наші вітання!

Бажаємо нових творчих звершень та успішної реалізації наступних проєктів!

P.S. Чекатимемо на інтерв'ю наших дівчат-лідерів на телебаченні.

Кiлькiсть переглядiв: 30