Інформаційна перерва «Вічна пам’ять Героям АТО/ООС»

Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…. Пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що ти залишила? Пам’ятники, як символ про тих, хто звеличує рідну землю.
Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити важко і боляче вдвічі…
Неспокійний час зараз переживає наша держава, так склалися обставини, що сьогодні українці мусять захищати незалежність своєї держави. Усі ми з вами уважно слідкуємо за новинами і переживаємо неспокійні події, які відбуваються на сході України.
Наша Гусятинська земля може пишатися своїми героями, які не вагаючись ні хвилини у тяжкий для Батьківщини час, стали на її захист. Багато втрат зазнали наша держава за ці неспокійні роки, наші земляки теж полягли, захищаючи честь та свободу рідної землі. Світла пам'ять про їхній подвиг назавжди залишиться у наших серцях.
Сьогодні учні різних класів почергово підходили до Меморіальної дошки, яку встановлено на фасаді будівлі школи в пам'ять Руслану Чухасю, випускнику школи 1988 року, який загинув, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, щоби вшанувати його світлу пам’ять. Сьогодні, 1 лютого, минає 6-та річниця від дня його трагічної загибелі у Херсонській області в селі Червоний Чабан під час вибуху на складі боєприпасів батальйону "Збруч".

А члени учнівської ради провели тематичну інформаційну перерву «Вічна пам’ять Героям АТО/ООС» у Коридорі Слави нашої школи.

Кiлькiсть переглядiв: 71