Онлайн-зустріч адміністрації школи та представників ініціативної групи

Сьогодні в ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулася онлайн-зустріч адміністрації школи та представників ініціативної групи з числа молодих вчителів із представником литовської компанії Nevda, яка є розробником програмного забезпечення «Моя школа» Евалдасом Юргайтисом та юристом Почесного Консульства Литовської Республіки Ярославом Візняком.

У ході зустрічі вчителі нашої школи мали можливість ознайомитися із роботою нової освітньої платформи «Моя школа». Дана система має відповідний гриф Міністерства освіти і науки України, успішно співпрацює з компанією Microsoft, відповідно, дає можливість використовувати всім учасникам навчального процесу всі продукти даної компанії легально. Вона адаптована до навчання в школах та вже успішно використовується в закладах освіти України.
Ця освітня технологія забезпечує широкі можливості для вчителів, учнів, батьків та адміністрації. Моя школа – це система, яка дозволить в майбутньому замінити журнали та щоденники, дасть можливість планувати уроки, проводити дистанційне навчання та формувати звітність. Система адаптована під навчання в НУШ, передбачає роботу в групах продовженого дня, гуртках та факультативах. За допомогою даної платформи учні зможуть отримувати домашні завдання, а батьки, в свою чергу, використовуючи мобільний додаток, можуть знати про всі досягнення дитини, переглядати успішність та отримувати рекомендації від вчителів в режимі реально часу. Безумовно, що дане програмне забезпечення має ряд переваг та заслуговує уваги. На даний час буде вирішуватись питання про фінансування цієї системи органами місцевого самоврядування та можливе переведення школи на нову платформу з нового навчального року.
Кiлькiсть переглядiв: 65