Миколай завітав до Сашка Карандюка, учня з інвалідністю нашої школи

Різдвяно-новорічні свята – це час подарунків, несподіванок і здійснення мрій!

18 грудня 2020 року напередодні такого очікуваного всіма дітлахами дня Святого Миколая члени органу учнівського самоврядування ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин завітали разом зі святим Миколаєм, Ангеликами та гостинцями і матеріальною допомогою від школярів до учня 5-А класу Карандюка Сашка, який знаходиться на індивідуальній формі навчання у зв'язку з особливими освітніми потребами.
Такі зустрічі з Сашком - це завжди душевне тепло, людське милосердя та доброта серця. Адже Сашкова посмішка та такі щирі-щирі слова вдячності не залишили байдужими нікого. В свою чергу дуже вдячні Сашкові та його бабусі Старинській Надії Петрівні за такий теплий домашній прийом, де в дружньому колі за частуванням Сашко міг поспілкуватися зі старшокласниками та розпитати про наші шкільні справи.
Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ, допомагаймо тим, хто цього саме зараз потребує найбільше!
А Сашкові бажаємо міцного-міцного здоров'я та якнайшвидших позитивних результатів лікування та реабілітації! І, звичайно, з нетерпінням чекаємо в рядах учнів школи! Щасти тобі, Сашко!
Матеріальну допомогу від учнів школи на лікування та реабілітацію до дня святого Миколая також отримали ще двоє діток з Гусятина, які цього потребують.
Кiлькiсть переглядiв: 86