Посвята в козачата

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин з нагоди особливого, нового, але такого знакового свята для України – Дня Гідності і Свободи, яке ми відзначаємо щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року) була приурочена вже традиційна посвята в козачата учнів 2-их класів(класні керівники Чорній Є. М.(2-А), Кришталович О. В.(2-Б), Мартишко О.І.(2-В), Ковальчук Г. М.(2-Г).

21 листопада ми відзначатимемо шістнадцяту річницю Помаранчевої революції та сьому річницю Євромайдану. Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2013-2014 років захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір. 21 листопада шанують пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.
Кожен рік в осінню пору
Зростає рід козацтва наш.
Посвяту відзначаємо щороку,
До козачат приймаєм другий клас.
Посвята відбулась у шкільному коридорі Слави, відкриття якого ми мнулого року приурочили якраз до Дня Гідності і Свободи.
Провели святкове козацьке коло наші хлопці-старшокласники - Козацька старшина дитячо-юнацького козацького шкільного об' єднання імені славного земляка С. Наливайка - під керівництвом педагога-організатора Світлани Козир.
Кiлькiсть переглядiв: 58