Місіонери з далекої Канади. Канадська організація «Chealice» («Челіс») у нашій школі!

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин завітали місіонери з далекої Канади. Канадська організація «Chealice» («Челіс»), де Міжнародним директором і керівником є Ренді Сполдінг, реалізовує в Україні проекти благодійності в рамках різних програм вже понад 10 років.

На Тернопільщині міжнародні проекти даної організації реалізуються через обласний благодійний фонд «Світ дітей» під керівництвом Любові Цицик, з яким співпрацює "Челіс".

Мета проекту Канадської організації «Челіс» – покращення якості життя й сприяння духовному росту дітей, сімей шляхом надання як матеріальної, так і можливостей для їх соціального розвитку.

Сьогодні Ренді Сполдінг відвідав нашу школу спільно з головою правління Тернопільського благодійного фонду «Світ дітей» Любов’ю Цицик, соціальним працівником від фонду в Гусятинському районі Оксаною Нагорняк та начальником відділу у справах дітей, сім’ї та молоді Сирник Інною. Супроводжувала гостей начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Туткалюк О. Т.

Кошти для переобладнання внутрішніх шкільних вбиралень на першому поверсі старших класів ми якраз отримали в рамках програми " Подарунок з каталогу" від Канадська організація «Chealice» («Челіс»).

Директор школи Олександра Демкура щиро подякувала Ренді Сполдінгу за спонсорську допомогу та побажала подальшої співпраці як з Тернопільським благодійним фондом «Світ дітей», так і з канадською організацією «Челіс». До речі, учасниками програми «Подарунок з каталогу» є 15 дітей з Гусятинської ОТГ, зокрема, з нашої школи 8 учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 175