Екскурсія в Копичинці учнів 6-В класу

Не гаючи часу на канікулах, учні 6-В класу ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин разом із класним керівником Дочак О.І. знову мандрували. І цього разу вони побували у чудовому містечку Копичинці. Діти відвідали Копичинецьку виправну колонію 112( тимчасово зарезервовану). Начальник колонії Івачевський І. М. провів коридорами установи, розповів дітям про життя в ізоляторі, а також про те, хто, за що, і на який строк туди потрапляв, відповів на всі питання, які виникали у юнаків та дівчат. Мета екскурсії, не залякати підлітків, а показати реальні результати наслідків девіантної поведінки. Не все можна пояснити дітям в ході виховної бесіди. Підліток повинен знати, що його чекає в разі протиправних дій.
Загалом діти отримали чимало вражень, а тому можна сподіватися, що після такої екскурсії учні задумаються над вибором свого життєвого шляху.
Наступною зупинкою учнів став Копичинецький музей театрального мистецтва, де їх гостинно зустріли працівники музею, здійснили чудову екскурсію, зуміли перенести слухачів у чарівний та неповторний світ театру. Учні ознайомилися із експозиціями відділів, змогли поринути у світ прекрасного, доторкнулися до історії. Загалом, можна сказати, що шестикласники цікаво, культурно і пізнавально провели свій відпочинок.

Кiлькiсть переглядiв: 110