Святковий захід «Нас єднає англійська»

Сьогодні, 26 лютого2019 року, учні ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин, яких навчає вчитель англійської мови Лілія Юріївна Свінтіцька, взяли участь у святі «Нас єднає англійська». Святково прибраний зал заворожив своєю красою учасників та гостей свята.

Учні 9-Б та 9-В класів змагались у конкурсі веселих та кмітливих. Ведучими свята були восьмикласники Анастасія Ліщинська, Богдан Галунька, Ельвіра Капиця.

Вчитель підготувала для учасників 12 захоплюючих конкурсів та 6 конкурсів для вболівальників, які проводили восьмикласниці Наталія Ковальчук та Софія Балацька. Тому ніхто не сумував із присутніх у залі та не було байдужих: всі були залучені до виконання цікавих завдань та вправляння у спілкуванні англійською.

Компетентними суддями були вчителі іноземної мови Андрусишин У. Б., Галиняк І. В., учень 11-го класу Сидорівський Микола, учень 8-го класу Лазенко Юрій.

Конкурсна програма охопила теми «Субкультури», «Одяг», «Засоби масової інформації » та «Професії». Команди «Golden Stars» та «Serpents» підготували свої презентації, проявивши неабияку творчість та відмінно впорались зі своїм домашнім завданням «Нове шоу на телебаченні України», проявивши артистичність та креативність.

Гарні паростки талантів мають майбутні наші зірки!

Всім учасникам гри Лілія Юріївна вручила пам’ятні сертифікати.

Бажаємо всім вивчати англійську мову, адже "English is Fun".

Кiлькiсть переглядiв: 187