Свято вшанування обдарованої молоді «Майбутнє твориться сьогодні!»

30 травня 2019 року в Гусятинській ОТГ відбулося свято вшанування обдарованої молоді «Майбутнє твориться сьогодні!», на якому вже традиційно відзначили Грамотами та грошовими винагородами учнів, які підтвердили високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами обласних предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань. Нагородження інтелектуальної еліти відбулося за участі секретаря Гусятинської селищної ради , виконувача обов’язків селищного голови Чайки Л.П., заступника голови селищної ради Янцевича В. М., начальника відділу культури та туризму Рижевського С. І., начальника відділу освіти та науки, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Туткалюк О. Т.

ХХІ століття – це століття освіти й духовності, пріоритетності знань і швидких змін. Відтак, навчання набуває нових ознак: потрібно вчити вчитися. Відчули ці нові ознаки й ті учні, які сьогодні виходили на сцену, щоб отримати заслужені нагороди. Піднятися на вершину слави їм допомогли як особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи, талановитих учителів та наставників, яких теж було заохочено грошовими винагородами.

Свято прикрасили концертні номери, подаровані солістом Болібрухом Андрієм та вихованцями Центру дитячої та юнацької творчості та Центру культури та дозвілля.

Кiлькiсть переглядiв: 149