ЗВІТИ І ВИБОРИ

Кінець навчального року – це завжди час підведення підсумків, роздумів над зробленим та усвідомлення своїх помилок.

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулася звітно-виборна конференція учнівського самоврядування. На ній були присутні члени учнівської ради школи, учні 7-11 класів, педагог-організатор Козир С. О., яка є координатором та наставником органу учнівського самоврядування. Основними завданнями конференції було: підбити підсумки діяльності дитячого колективу та учнівського самоврядування, яке працювало у 2018-2019 н.р., та обрати новий склад учнівської ради.

Порядок денний конференції:

1. Звіт голів секторів про роботу у 2018-2019 році.

2. Звіт кошового козацького товариства Сидорівського Миколи про роботу за 2018-2019 н.р.

3. Звіт голови учнівської ради Шморлівської Яни про роботу за 2018-2019 навчальний рік.

4. Затвердження нового складу органу учнівського самоврядування на 2019-2020 навчальний рік.

Детальний звіт про роботу учнівського самоврядування провела голова ради учениця 10-го класу Яна Шморлівська, зупинившись на аналізі учнівських проектів, над реалізацією яких працював дитячий колектив цьогоріч, та виховних заходів, як традиційних шкільних, так і нових, ініційованих учнівською радою та особисто її головою.

Також Яна зуміла у своїй доповіді акцентувати увагу не лише на досягненнях, плюсах у своїй роботі, а й вказала, які бачить мінуси, на що треба звернути більше уваги у наступному навчальному році. Адже, згідно Статуту органу учнівського саимоврядування та Положення про голову учнівської ради, голова у нашій школі обирається один раз на два роки. Тож, бажаємо Яні успіхів, ініціативності, творчого натхнення та бажання плідно працювати та вести за собою активістів і в наступному навчальному році!

Адже залучення школярів до участі в управлінні шкільним життям забезпечує розвиток ініціативи, вчить учнів приймати нестандартні рішення, критичного аналізу подій, умінню відстоювати власну позицію.

Роботу органу учнівського самоврядування за 2018-2019 рік одноголосно визнано задовільною.

Новообрана учнівська рада на наступний 2019-2020 н. р.:

7-А – Ониськів Катерина, Вибираний Мар’ян;

7-Б – Галиняк Юрій, Довгацька Анастасія;

7-В – Гладка Вікторія, Бельма Катерина;

8-А – Ковальська Христина, Косовнік Андріанна;

8-Б – Галімзянов Микола, Лазенко Юрій, Троян Микола;

9-А – Сиротюк Тетяна;

9-Б – Козир Микола, Максимович Наталія;

9-В – Бешковецька Юлія, Шмата Влада;

10-ий клас – Шморлівська Яна (голова ради), Гнатюк Єва, Гаврих Ірина.

Посада члена учнівської ради нелегка, вона потребує максимум часу, знань, активності. Тож, бажаємо вам всім успіхів, доброзичливості один до одного, взаємопідтримки, толерантності та спільної активної співпраці на благо нашої школи. Адже шкільне життя, його змістовність, наповненість залежить саме від роботи органу учнівського самоврядування.

Кiлькiсть переглядiв: 196