Інтерактивне заняття "Лідери і лідерство нової формації : шлях до успіху"

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин приймали гостей. Нашу школу відвідали працівники ТОКІППО, а саме Центр виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти зі своїм керівником Хомою Світозарою Олегівною(Світозара Хома), начальник відділу освіти Гусятинської ОТГ Туткалюк О. Т. та методисти Фрицька О. Р.(Олеся Фрицька), Перун Л. І.(Любов Перун), Чорній Б. В.(Борис Чорній).
Зустріч відбулася в рамках реалізації обласної програми "Впровадження Української Хартії вільної людини в навчальних закладах Тернопільської області на 2017-2020 роки". Відкритий урок з української літератури, розкривши першу новелу Хартії "Бути вільними", провела у 7-А класі вчитель української мови та літератури Квасницька Н. Б.
А педагог - організатор ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин Козир С. О.(Світлана Козир) на прикладі інтерактивного заняття "Лідери і лідерство нової формації : шлях до успіху" розкрила зміст сьомої новели УХВЛ "Бути лідером", залучивши до обговорення членів органу учнівського самоврядування. Хочемо відмітити, що і урок, і захід були проведені на вищому рівні з використанням різних форм та методів роботи. На уроці та заході був присутній і представник ГО "Гуртом", співорганізатор реалізації програми Дмитро Вакуленко.
В свою чергу наші гості, працівники Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти, провели з учителями Гусятинської ОТГ просвітницький інтерактивний захід з елементами тренінгу "Громадянська освіта крізь призму впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес". За результатами тренінгу вчителі були нагороджені Сертифікатами. За проведену роботу всім присутнім та гостям подякувала директор школи Демкура О. В. (Олександра Демкура).
Обмін досвідом, щире спілкування між вчителями громади завжди потрібні для спільної праці на один результат : виховання підростаючого покоління на засадах та принципах УХВЛ.
/Files/images/54255233_2017274955232809_181675780885970944_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144