Інформаційна зустріч «Від розпізнання покликання – до постійної формації»

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулися духовні зустрічі священиків Бучацької єпархії УГКЦ з вчителями та учнями школи.

Старшокласники школи мали зустріч з Головою комісії Бучацької єпархії УГКЦ у справах родини отцем Володимиром Грицівим, який є учасником ГО «Рух «За життя», яка є добровільною організацію, що відстоює найфундаментальніше - право на життя, право бути народженим і вмерти природною смертю. Члени її виступають за здоровий спосіб життя, за природне планування родини, за виховання дітей у родинах, поширення та популяризацію християнських цінностей серед дітей, юнацтва та дорослих осіб.

Багато актуальних життєвих проблем піднімалось під час невимушеної дискусії зі священиком. Учні отримали розгорнуті відповіді на питання, які їх хвилювали стосовно родинного виховання, взаємовідносин між страшим поколінням та молодшим, стосунків між хлопцями та дівчатами, питання Божих заповідей та людських гріхів і спокус.

Вчителі натомість мали інформаційну зустріч з доктором богословських наук, головою комісії освіти та виховання Бучацької єпархії УГКЦ отцем Русланом Корнятом на тему «Від розпізнання покликання – до постійної формації». На зустрічі був присутній і отець Віктор Максимець, відповідальний за співпрацю з вчителями та учнівською молоддю Гусятинського деканату.

З учнями 5-Б класу місійну зустріч на тему «Божа любов і любов до ближнього» провели місіонери Бучацької єпархії УГКЦ Бокійчук Ольга, Пархуць Віра та Пупко Валентин.

Вважаємо, що такі духовні зустрічі принесуть лише користь у спільній праці церкви та школи у вихованні підростаючого покоління на засадах милосердя, доброти, взаємодопомоги та дотримання Божих заповідей.

Кiлькiсть переглядiв: 174