«Подорож країною Христових притч»

Нестандартний урок-конкурс з християнської етики

«Подорож країною Христових притч» провела сьогодні для учнів 6-их класів вчитель християнської етики ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин Бобровська Маріанна Михайлівна (Marianna Bobrovska-Fay).

Метою уроку було систематизувати й узагальнити знання учнів про притчі Ісуса Христа, їх символіку та повчання, а також розвивати логічне й образне мислення, уміння вести пошук істини, уміння порівнювати та аналізувати, виховувати на основі Христових притч віру та любов до Бога, загальнолюдські цінності.

З кожного класу були сформовані команди учнів по 5 учасників, які повинні були здійснити подорож країною Ісусових притч, зупиняючись та виконуючи різні завдання, за які отримували бали, які виставляли члени журі у складі :

Марцінковської І. І.(Інна Марцінковська) – вчителя біології та екології,

Яна Шморлівська– голови учнівської ради, учениці 10-го класу, Єва Гнатюк – члена учнівської ради, учениці 10-го класу та Христини Синишин – учениці 10-го класу.

На завершення підведемо підсумки уроку. Чесну перемогу здобула команда 6-В класу, з чим їх і вітаємо! Нагородження учасників та переможців провела заступник директора школи з навчально-виховної роботи Дмитрів Л. М. (Леся Дмитрів).

Але не так важливо, хто переміг, адже найбільша дорогоцінність, яку мріє мати кожен християнин - бути у Царстві Господа Бога, якому немає ні кінця, ні краю. Мати мир та злагоду з Всевишнім та людьми, до чого спонукає нас кожна притча Ісуса Христа.

Кiлькiсть переглядiв: 123