Родинне свято «Без України і сім’ї нема щастя на землі»

Сім’я, родина, рід… Який величезний зміст цих слів. В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і щебетання маляти, теплі бабусині очі, в яких здається освічується вся любов землі, мудрі дідусеві повчання, щастя і горе, любов і зітхання, образи і непорозуміння, будні і свята.
Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулося родинне свято «Без України і сім’ї нема щастя на землі», яке підготували для своїх батьків, бабусь, дідусів учні 4 – А класу спільно зі своїм класним керівником Чорній Є. М .

Євгенія Михайлівна повела щиру та душевну розмову про сім’ю, про роль в ній матері та батька, бабусі та дідуся, їх вплив на виховання своїх дітей та онуків. Адже саме в сім’ї, в родині діти черпають той багатющий запас любові, доброти, працьовитості, переймають чудові родинні традиції та звичаї. Хорошим доповненням до цієї розмови були поетичні рядки та пісні про маму, про родину, про добро, про Україну, які так тепло дарували своїм рідним діти, виражаючи цим свою любов до них. Також присутні згадали і про трагічні події на Сході нашої країни та вшанували пам’ять усіх полеглих борців за територіальну цілісність нашої держави хвилиною мовчання.

Вчителька ознайомила батьків з діяльністю їхнього класного клубу «Калинонька», де учні мають змогу глибше дізнатись про народні символи України, народні традиції, духовні обереги та святині.

Свято пройшло в теплому, щирому спілкуванні. А на завершення діти пригостили своїх рідним запашним українським короваєм, виразивши цим свою любов і вдячність найріднішим людям. Нехай же це свято об’єднає нас усіх у найважливішій справі – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного завтра./Files/images/DSC_0120 копіювати.jpg

/Files/images/DSC_0072 копіювати.jpg

/Files/images/DSC_0003 копія.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 114