День Соборності України

22 січня 2019 року – знаменна дата в житті нашого незламного, багатостраждального, але сильного духом народу - 100-річчя від Дня Соборності України! Вітаємо всіх з цїєю вікопомною датою!

Для всіх українців – це свято рідного краю, свято нашої держави.

Члени органу учнівського самоврядування ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин спільно з педагогом-організатором Козир С. О. зняли та змонтували святкове відеовітання до українського народу від імені всіх учнів школи (до відеовітання залучені представники учнівського колективу усіх паралелей від 1-го до 11-го класів) з метою виховання нацiональної свiдомостi i людської гiдностi, вiдродження паросткiв духовностi, формування рис громадянина української держави, поглиблення знань про iсторичний Акт Злуки українського народу, його значення, пробудження iнтересу до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу, виховання глибокої поваги та любовi до Батькiвщини.

Ми горді зватися українцями та пишаємося, що наша Вітчизна – Україна, земля, дорога та мила серцю кожного із нас. І віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності.

Адже Соборність – це символ. Символ боротьби за волю!

Кiлькiсть переглядiв: 142