Подорож новорічною Європою

Відзначати Новий рік – дуже давній звичай. І хоч святкують його всі, але святкують по-різному. Саме сьогодні старшокласники ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин мали унікальну можливість здійснити подорож в часі і дізнатися, які традиції зустрічі Нового року існують у різних країнах Європи, взявши участь у новорічному вечорі «Подорож новорічною Європою». Школярі дізнались коротку історію Нового року, ознайомилися з новорічними героями у різних країнах Європи, побували у сонячній Італії, країні веселої фієсти Іспанії, країні великих нащадків каролінгів Франції та, звичайно, зупинились в рідній Україні.

Вечір супроводжувався цікавими конкурсними завданнями, що вимагали знань про країни Європи, а також веселими новорічними вітаннями та музичними номерами від кожного класного колективу. Старшокласники влаштували справжній танцювальний марафон (дивіться відеосюжети у наступних дописах).

Вели святкове дійство та брали активну участь у його підготовці разом з педагогом-організатором Козир С. О. члени учнівського самоврядування школи Левицька Софія, Дідюк Юлія, Рева Влада, Невінська Софія, Сиротюк Тетяна, Галімзянов Микола, Жабінська Вікторія. Велика подяка усім старшокласникам за сумлінну підготовку до новорічного вечора, що дало змогу провести приємно і з користю час та зробити це свято незабутнім. Після завершення гри-подорожі Європою відбулась святкова новорічна дискотека.

Кiлькiсть переглядiв: 161