Зустріч з волонтерами

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом до ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин завітали волонтери Дмитрик Максим та Коваленко Максим, який пройшов навчання на семінарах Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ» з підготовки тренінгів у сфері профілактики ВІЛ/СНІДу та інших негативних явищ серед молоді . В цікавій та доступній формі вони доносили до школярів інформацію про здоровий спосіб життя та негативний вплив шкідливих звичок. Адже саме спосіб життя кожної людини має найбільший вплив на стан її здоров’я. Про це свідчить статистика основних причин смертності в світі: вирішальний фактор у розвитку тієї чи іншої хвороби припадає на спосіб життя людини.

Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовжити молодість і попередити захворювання.

До активної форми спілкування волонтери залучали і школярів, які могли висловити свою думку з того чи іншого питання. Такі зустрічі надзвичайно корисні з метою превентивного виховання учнівської молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 222