Королева осені-2018

У цю осінню пору вже традиційно у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбувається осінній бал, організований педагогом-організатором Козир С. О. та сектором змістовного дозвілля учнівської ради (голова сектору Гнатюк Єва (10 кл.)).

Цьогоріч за звання "Королева осені-2018" змагались шестеро дівчаток-старшокласниць: Сеньків Олександра, Прок Аліна (8-Б клас), Дюга Анастасія, Гжибовська Христина(9-А клас), Максимовч Наталія (9-Б клас), Дубецька Вікторія (9-В клас).

На учасниць чекали нелегкі випробування:

1.Конкурс «Осіннє дефіле»

2.Візитна картка - «Осіння презентація»

3.Конкурс модельєрів «Осіння мода в умовах кризи»

4.Конкурс «Турботлива сестричка».

5.Конкурс «Осіння кулінарна фантазія».

6. «Танцювальний конкурс»

До честі дівчаток, всі вони гідно підготувались до кожного випробування. Жодна з учасниць не залишилась без нагороди, кожна отримала певний титул. А звання "Королева осені -2018" у чесній боротьбі виборола учениця 8-Б класу СЕНЬКІВ ОЛЕКСАНДРА, з чим ми її вітаємо. Також головою учнівської ради Яною Шморлівською та головою сектору змістовногодозвілля Гнатюк Євою було організовано глядацьке голосування, за підсумками якого обрано "Королеву осені глядацьких симпатій". Нею стала учениця 9-В класу ДУБЕЦЬКА ВІКТОРІЯ. Вітаємо!

Ведучими свята були члени учнівської ради Романський Владислав (9-Б клас) та Галімзянов Микола (8-Б клас).

У ролі найоб’єктивнішого журі виступили:

Сидорівський Микола-учень 11-го класу, заступник голови учнівської ради;
Бучко Назарій- учень 11-го класу, член учнівської ради;

Кіндзер Дмитро - учень 11-го класу, член учнівської ради;

Рева Влада – володарка титулу «Королева осені – 2017»;

Невінська Софія – володарка титулу «Королева глядацьких симпатій 2017 року»;

Білоус Т.В. -вчитель фізичного виховання;

Галиняк О. В. –вчитель біології.

Позитивні емоції всім присутнім у залі були гарантовані. Після завершення конкурсної програми відбулась святкова дискотека.

Приємним сюрпризом був виступ під час дискотеки в якості живої музики гурту «ZNAKU» Гусятинського коледжу ТНТУ, у складі якого випускники нашої школи Коваль Сергій та Зеленський Костянтин. Щиро дякуємо вам, хлопці, за живу музику на дискотеці.

Кiлькiсть переглядiв: 164