Косівська майстерня керамічних виробів

Ще під час літніх канікул 18 червня 2018 року учні 8-А, 8-Б та 7-В класів разом зі своїми класними керівниками Марцінковською І. І., Решетило Н. О., Човган Н. А. та заступником директора школи з навчально-виховної роботи Целінь С. М. побували у Карпатах.

Перебуваючи у Косові в мистецькій майстерні, школярі послухали розповідь про особливості виготовлення та кольорову гаму косівських виробів. Приємною несподіванкою виявилось те, що косівська майстриня Уляна Шкром'юк з Тернопільщини.

Дуже багато позитивних емоцій в дітей було під час виготовлення кахлі "Дерево життя". Кожен намагався зробити хоч декілька елементів. До цієї справи долучились і вчителі.

Зрозуміло, що для того, щоб виріб був повністю завершений і готовий до користування, він повинен пройти певні етапи технологічного процесу. Працівники майстерні обіцяли відправити готовий керамічний виріб, у виготовленні якого взяли участь наші учні та вчителі, на адресу школи. І ось нещодавно ми його одержали. Учням було приємно побачити результат своєї праці./Files/images/IMG_20180619_093521.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 148