Засідання органу учнівського самоврядування

Сьогодні відбулось перше організаційне засідання новообраного органу учнівського самоврядування, який складається з 21 найактивнішого, найініціативнішого та найкреативнішого учня школи. Лише через особисту участь діти можуть розвинути власні здібності і навички, сформувати життєві цілі, самоствердитись і самореалізуватись, а допомогти їм та скоординувати їхню роботу – це завдання педагога-організатора та всього педагогічного колективу.

Провела засідання новообрана голова учнівської ради учениця 10-го класу Шморлівська Яна. Присутня на засіданні була педагог-організатор Козир С. О.

Лідери учнівського самоврядування розглянули такі питання:

1.Ознайомлення новообраних членів учнівської ради зі Статутом органу учнівського самоврядування.

2.Вибори заступників голови учнівської ради та секретаря.

3.Розподіл членів учнівської ради на сектори (інформаційний, соціальний, змістовного дозвілля, сектор навчання, правопорядку, дисципліни, захисту прав та гідності учнів, сектор національно-патріотичного спрямування). Вибори голів секторів.

4.Затвердження плану роботи дитячого колективу на І семестр 2018-2019 н.р.

5.Затвердження плану роботи учнівської ради на І семестр 2018-2019 н.р.

Сподіваємось, що робота органу учнівського самоврядування в новому навчальному році буде такою ж плідною, як в минулому або ще й кращою. Плідної вам праці, креативних ідей та втілення уже задуманих, щоб шкільне життя зробити цікавим, змістовним та насиченим!

Кiлькiсть переглядiв: 152