Свято Першого дзвоника "Країна дитячих мрій"

Сьогодні, 3 вересня, учні ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин прийшли до школи святково одягнені на урочисте свято «Країна дитячих мрій» з нагоди Першого дзвоника та початку нового навчального 2018/2019 року. Воно особливо хвилююче для тих, хто вперше переступає шкільний поріг. Адже сьогодні 79 маленьких жителів нашого містечка стали першими учнями Нової української школи.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників.

Для них - це новий етап, це початок шляху, тривалістю в одинадцять років, у Країні дитячих мрій.

На шкільному подвір'ї було справді урочисто: багато вишиванок, багато букетів перших осінніх квітів.

Розпочалась святкова лінійка піснею "Це щасливе свято", яку виконала учениця 7-А класу Ониськів Катруся. А для першокласників "Шкільну пісню" виконала учениця 3-А класу Мисько Даринка, запрошуючи їх на святкову лінійку разом з першими учителями Нової української школи Стефанів Л. Р., Івасюк О. Д., Суховерко С. М.

Учні почули чимало гарних побажань і напутніх слів. За традицією привітала школярів, вчителів, батьків та гостей директор школи Демкура Олександра Володимирівна, яка у своєму виступі представила молодих вчителів нашої школи: вчителя фізичного виховання Білоуса Т. В. та вчителя інформатики Дочак О. І., подякувала всім батькам, меценатам та спонсорам, хто долучився до ремонтних та оздоблювальних робіт у школі, побажала педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення і, головне, мирного неба над головою. Завітали на свято і герої улюблених дитячих мультфільмів, щоб підтримати першокласників та надати корисні поради.

Відмінників навчання за минулий 2017/2018 н. р. нагородили Похвальними листами. Наказ про нагородження зачитали заступники директора школи з навчально-виховної роботи Целінь С. М. та Дмитрів Л. М.

На завершення урочистої лінійки, хвилююче зазвучав у руках маленької першокласниці Кухар Алінки та одинадцятикласника Соболя Ігора шкільний традиційний дзвіночок, який покликав школярів на перший у новому навчальному році урок.

Першокласників ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин сьогодні радо зустріла школа та перші вчителі Нової української школи Стефанів Л. Р., Івасюк О. Д., Суховерко С. М. Незважаючи на затримку з друком підручників та доставкою меблів, мультимедійних дошок на державному рівні, наші вчителі та батьки зробили все можливе та необхідне, щоб створити належні умови, комфорт та затишок, передбачені НУШ для першокласників.

Успіхів та творчого натхнення до роботи бажаємо вчителям, а першокласникам нестримного прагнення до саморозвитку та пізнання світу!!!

З новим навчальним роком вас!/Files/images/DSC_2090.JPG/Files/images/DSC_2087.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 169