Збори батьків першокласників

Нова українська школа: що чекає майбутніх першокласників та їх батьків?

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулись збори батьків першокласників, які вже незабаром, у вересні, в кількості 80-ти учнів поповнять нашу шкільну сім’ю.

Метою зборів було ознайомити батьків з особливостями Нової української школи (НУШ); роз’яснити та сформувати у батьків правильне ставлення до навчання та виховання дітей в умовах реформи освіти.

У ході зборів були розглянуті й питання адаптації дітей до школи та організації освітнього процесу в умовах НУШ.

Перед присутніми виступила директор школи Демкура Олександра Володимирівана, яка ознайомила батьків з вимогами внутрішкільного розпорядку, зі структурою 2018-2019 навчального року, з режимом роботи школи, надали поради щодо адаптації дітей у 1 класі.

Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Целінь С. М. детально зупинилися на ключових моментах реформи й основних аспектах Нової української школи, розповіла про принципи організації навчання в НУШ: проведення ранкових зустрічей, організацію інтегрованого навчання, облаштування освітнього середовища в класі тощо. А також Світлана Михайлівна познайомила батьків з класними керівниками 1-их класів Стефанів Л. Р., Івасюк О. Д., Суховерко С. М. та списками дітей щодо розподілу по класах.

Вся робота вчителя буде направлена на розвиток учня, на мотивацію його до навчання, до бажання розвиватися, досліджувати, пізнавати та рости.

Батькам же треба налаштувати дітей на позитивне ставлення до школи і ні в якому разі не залякувати і не боятися самим!

Також перед присутніми виступили шкільна медсестра Починок Д. В., вихователь групи продовженого дня Ніколайчук С. С. та практичний психолог Пилипа О. П.

Час змін настав, тож давайте сміливіше дивитися у завтрашній день!

Хай у ваших дітей буде щасливе дитинство, а у вас буде спокійно на серці! Успіхів всім нам!

/Files/images/DSC_2016.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 183