Ремонтні роботи у школі

Завдяки організаторським здібностям директора ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин Демкури О. В., її наполегливості та вмілому господарському підході до справи сьогодні школа має нове обличчя: усі класи чисті, охайні, поступово здійснюється ремонт у коридорах та сходових, кабінети оформлені на належному рівні, покращується їх матеріально-технічне оснащення, пришкільна територія радує око.

Лише за короткий проміжок часу (від січня по березень 2018 року) під час зимових та весняних канікул і карантину у школі проведено чимало робіт:

1) заміна системи опалення та старих металевих труб водопостачання і водовідведення на металопластикові з підвального приміщення по 3-ій поверх у лівому крилі (початкові класи);

2) заміна системи водопостачання та водовідведення у їдальні, спортзалі, роздягальнях спортзалу, внутрішніх вбиральнях, кабінеті медсестри;

3) заміна лічильників обліку води та частково труб у підвальному приміщенні;

4) капітальний ремонт 11-го та 17-го кабінетів школи зі встановленням стелі «Армстронг»;

5) капітальний ремонт сходових (старші класи, праве крило).

Хочемо наголосити, що практично весь об’єм робіт здійснено власними силами технічного персоналу та заступника директора школи з адміністративно-господарської діяльності Шеверноги М. І.

Хочемо щиро подякувати працівникам ТОВ «Олбрізсервіс» та Гуцкалюку П. Г. за проведені зварювальні роботи та Стусу Володимиру Євстаховичу за активну участь у всіх ремонтних роботах у школі.

Кiлькiсть переглядiв: 201