День безпечного інтернету

6 лютого 2018 року у світі відзначають День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більше того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення кращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafeта INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю.

День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Мільйони людей у всьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах у всьому світі.

У ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин вчителем інформатики Слабіцькою Н. М. організовано тематичну виставку «День безпечного інтернету» та виставку дитячих малюнків «Безпека в інтернеті очима дітей».

Кiлькiсть переглядiв: 270