"GLOBAL TEACHER PRIZE 2017"

У ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин знову приємні новини. Наш вчитель географії та економіки Ковальчук Михайло Андрійович взяв участь у конкурсі для вчителів "GLOBAL TEACHER PRIZE 2017". http://globalteacherprize.org.ua/
Це світовий конкурс учителів, які зробили видатний внесок у професію. Премію засновано, щоб підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їх зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.
МЕТА ПРЕМІЇ:
відзначити досягнення учителів не лише стосовно власних учнів, а і їхній внесок у суспільство. Премія переможця становить 100 тисяч гривень.
Михайло Андрійович взяв вперше участь у цьому конкурсі та отримав сертифікат учасника та запрошений на церемонію нагородження у м. Київ 7 жовтня 2017 року.
До вашої уваги витяг з листа організаторів конкурсу в Україні до Ковальчука М. А.:
«Вітання найталановитішому та найкреативнішому агентові змін в освіті!
Нашій команді щиро хочеться, аби те, що Ви читатимете нижче, сприймалося без пафосу та іронії, адже останні 5 місяців ми проживали разом із вами кожну нову номінацію, кожну отриману заявку, кожен відзнятий сюжет, абсолютно кожен Ваш як сумний, так і веселий життєвий досвід.
Ми неймовірно щасливі й вдячні, що Ви мрієте і підтримуєте розвиток ідей, які відкривають доступ до якісної освіти всім дітям, надихаєте інших учителів своїм позитивним прикладом, вмієте бути ефективними та виховуєте своїх учнів справжніми громадянами світу, не зупиняєтеся, хай як непросто часом буває!
Ми читали Вашу історію з величезним задоволенням та захопленням і по-доброму заздрили тим, кого ви навчаєте й запалюєте щодня!
Цього року Ви були дуже близькі до того, щоб увійти до ТОП-20, але ми точно знаємо, що для Вас навчання не закінчується із дзвоником на перерву, авжеж? Як і натхнення та впровадження інновацій не закінчиться разом із премією Global Teacher Prize Ukraine 2017.
Ми знаємо, що Ви вболіваєте за кожного зі своїх учнів, так само й ми вболіваємо за Вас. Тому чекатимемо на Вашу анкету наступного року, адже #ВчителіВажливі і саме #ВчителіЗмінюютьСвіт!
Давайте разом мріяти й втілювати свої мрії у життя! Заради маленьких людей, які творитимуть майбутнє України й світу!
P.S. У прикріпленні надсилаємо Вам сертифікат учасника цьогорічної премії.
P.S. 7 жовтня 2017 року, в приміщенні Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, відбудеться урочиста церемонія нагородження Global Teacher Prize Ukraine 2017, на яку ми Вас запрошуємо. Це чудова можливість провести яскравий вік-енд у Києві разом із колегами-однодумцями. Слідкуйте за нашими розсилками і незабаром Ви обов'язково отримаєте додатковий лист-запрошення!
Пречудового та насиченого позитивними емоціями початку навчального року!
Щиро Ваша - команда Освіторії та Global Teacher Prize Ukraine.»
А ми в свою чергу щиро вітаємо талановитого педагога!
Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття та звершення.

Кiлькiсть переглядiв: 200