Звітно – виборна учнівська конференція

Сьогодні у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулась звітно – виборна учнівська конференція, яку організували та провели члени органу самоврядування –учнівської ради. Серед безлічі дитячих занять у навчальному закладі важливе місце займає учнівське самоврядування.

Діяльність органу учнівського самоврядування є однією з важливих умов залучення учнів до громадської діяльності, для налагодження демократичних стосунків між учнями та адміністрацією школи, для активізації учнів у формуванні навчального – виховного процесу, для створення умов для розкриття творчого потенціалу учнів, сприяння їх інтелектуальному, культурному, духовному, фізичному розвитку, для захисту і реалізації прав та свобод учнівської молоді.

Основне завдання конференції – підбити підсумки роботи за 2016-2017 навчальний рік та обрати новий склад органу учнівського самоврядування на наступний 2016-17 навчальний рік.

Порядок денний звітно-виборної конференції:

1. Звіт голови учнівської ради Кундис Яни про роботу за 2016-2017 навчальний рік.

2. Звіт голів секторів про роботу у 2016-2017 році.

3. Звіт кошового шкільного дитячо-юнацького козацького товариства Батога Степана.

4. Звіт голови шкільного клубу «Патріот» Кінделевич Катерини.

5. Вибори нового складу органу учнівського самоврядування на 2017-2018 навчальний рік.

Змістовним та систематизованим був звіт про роботу за навчальний рік голови учнівської ради учениці 10-го класу Кундис Яни, який супроводжувався презентацією усіх проведених загальношкільних заходів, а також обласних та заходів громади, учасниками яких були учні нашої школи.

Роботу органу самоврядування за 2016-2017 н. р. одноголосно визнано задовільною.

Щиро дякуємо учнівській раді 2016-2017 н. р. за ініціативність та активність в організації та проведенні заходів.

Ще раз хочемоу подякувати всім, хто активно включався в роботу протягом навчального року. А членам органу учнівського самоврядування бажаємо творчого натхнення, наполегливості, нових знань та вражень. Нехай літні дні будуть для вас насиченими, корисними, цікавими. Успіхів вам і плідної праці!

Кiлькiсть переглядiв: 204