Збір ради старшокласників

Сьогодні на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин відбулось засідання ради старшокласників Гусятинської ОТГ, яке провела методист відділу освіти Гусятинської селищної ради Перун Л. І. Лідери учнівського самоврядування шкіл громади підвели підсумки реалізації проектів, в яких брали участь протягом навчального року. А Любов Ігорівна розповіла про нові проекти, а саме:

Проект «Знай наших».

Мета проекту:

Познайомити учнівську молодь з такими людьми Тернопільщини, які асоціюються з успіхом, є активними, творять добрі справи і нові позитивні сенси.

Завдання проекту:

Створення «Книги історій успішних людей нашого краю» - сучасників, які живуть поряд з нами, розглядають свою державу я запоруку власного особистісного розвитку, мають досягнення в різних галузях. Це представлення життєвих історій успіху - українця успішного, впевненого в собі, відповідального, готового на вчинки, проактивного, на противагу образу українця-страждальця.

Термін реалізації проекту – квітень 2017 року-грудень 2018 року

Краєзнавчо-пошуковий проект «Непоборні!»,

присвячений 75-ї річниці утворення Української Повстанської Армії

Мета проекту: залучити широкий загал школярів до вивчення історії боротьби УПА, формувати в учнівської молоді єдину національну пам’ять та ідентичність, набувати компетентностей громадянина і патріота долучаючись до суспільно корисних справ, виховувати ініціативних, мислячих і свідомих громадян сучасної України шляхом реалізації спільних з місцевою громадою волонтерських проектів щодо наведення обліку пам’ятників, меморіалів, захоронень та належного догляду за ними.

Кiлькiсть переглядiв: 330